Over ons

Over ons & contact

Op zelfeeltverwijderen.nl vind je alle mogelijke informatie en ervaringen over de beste manieren om zelf eelt te verwijderen. Daarnaast biedt de site een oplossing voor andere veel voorkomende voetproblemen, zoals voetschimmel (zwemmerseczeem) en kalknagels.

De site is onafhankelijk en eerlijk over de verschillende producten. Alleen de beste en meest effectieve producten worden aangeraden. Werkt iets niet? Dan lees je dat ook.

Ontstaan uit eigen ervaring

Tegenstrijdig genoeg is zelfeeltverwijderen.nl ontstaan uit een eigen ervaring met eelt en kalknagels. Veel lopen en staan, in combinatie met warme en vochtige voeten leidden namelijk tot een paar voeten met een behoorlijke laag eelt. Ook het altijd op blote voeten lopen in openbare ruimtes zoals sportgelegenheden en hotels had daar bovenop tot een besmetting met kalknagels tot gevolg. De voeten zagen er simpelweg niet meer uit en er ontstond zelfs schaamte voor de eigen voeten.

Eelt en kalknagels behandelen

Tot er een moment kwam waarop ik het helemaal zat was. Ik ging op zoek naar een succesvolle manier om kalknagels te behandelen. Na wat onderzoek op internet bleken nog veel meer mensen hiermee te worstelen. Uiteindelijk na veel verschillende methoden de beste manier gevonden om van kalknagels af te komen. Met veel discipline, gedragsaanpassingen en een flinke dosis geduld heb ik nu weer twee paar goed verzorgde voeten met mooie schone nagels.

Beste manieren om eelt weg te halen en te houden

De volgende stap in het plan van aanpak was het overtollige eelt van mijn voeten verwijderen. Daarvoor opnieuw veel onderzoek gedaan naar de beste manieren om eelt weg te halen en veel succes met eeltsokken gehad. Met regelmatig een voetenbad en nabehandelen met een elektrische voetvijl vervolgens goed bijhouden, zien mijn voeten en teennagels er nog steeds goed uit.

Persoonlijke ervaringen

De ervaringen en praktische informatie over eelt, kalknagels en andere voetproblemen was nog nergens echt goed gebundeld. Uit dat idee is zelfeeltverwijderen.nl ontstaan. Alle ervaringen en informatie over de beste manieren om zelf eelt te verwijderen komen nu op de site samen. Je leest er mijn eigen ervaringsverhaal over hoe ik eindelijk echt structureel van kalknagels afkwam en reviews over producten tegen eelt en andere voetproblemen.

Daarnaast krijgen de verschillende manieren om zelf eelt te verwijderen veel aandacht. Ik ben er verder van overtuigd dat het bestrijden van eelt en de problemen die daaruit voortkomen, het beste aangepakt kan worden door precies te weten wat eelt eigenlijk is en waar eelt door ontstaat.

Ik wens je veel succes en geluk met een paar mooie en goed verzorgde voeten toe. Hopelijk draagt de onafhankelijke informatie op zelfeeltverwijderen.nl daaraan bij.

Vragen, opmerkingen of suggesties? Neem contact met ons op via:

info [at] zelfeeltverwijderen.nl

Bron hoofdbeeld: goffkein.pro/Shutterstock.com