Action eeltsokken? Review en resultaat

Action eeltsokken proberen? Mijn ervaringen

Action eeltsokken, werken ze echt? Ik had al een tijdje last van een behoorlijke laag eelt. Vooral op de hak was een duidelijke verharding voelbaar. In deze review van de eeltsokken van Action lees je alles over mijn persoonlijke ervaringen en zie je hoe effectief het bij mij werkte.

Omdat ik mezelf al een tijdje stoorde aan het eelt op mijn hak en het zelfs bij het lopen begon te voelen, was het tijd om er wat aan te doen. Tijd voor een review van de Action eeltsokken en een praktijktest of deze de moeite waard zijn om te kopen.

Wat zijn eeltsokken precies?

Eeltsokken zijn speciale sokken met daarin een werkzame stof die het eelt uitdroogt. Na enkele dagen tot een week gaat je voet vervellen en laat het eelt vanzelf los. Wat overblijft is een schone en zachte huid, zonder vieze eeltplekken.

Goede eeltsokken geven binnen een week het eerste resultaat, hoewel het vervellen voor sommige mensen er wat heftig uit kan zien. Toch zijn eeltsokken een effectieve manier om zelf je eelt weg te halen. Bekijk ook de pagina met alle informatie over de werking en voordelen van eeltsokken.

Footsteps eeltsokken
Action eeltsokken zijn van het merk Footsteps

De goedkope eeltsokken van Action zijn niet van hun eigen merk, maar van Footsteps. De verpakking claimt ‘Silky soft feet in one treatment’, oftewel zijdezachte voeten na slechts één behandeling.

Hoe goed werken de eeltsokken van Action?

De eeltsokken van Action zijn volgens de verpakking een van de gemakkelijkste manieren om zelf eelt te verwijderen. Je koopt in feite twee plastic zakjes in de vorm van een paar voeten. De voorgevormde zakjes zijn gevuld met een speciale gel die in je eelt trekt en zorgt dat deze na verloop van tijd loslaat. Onder het losgelaten eelt komt als een soort wonder de zachte huid van je voeten weer tevoorschijn.

Review eeltsokken Action

Ik open de verpakking en tref daarin een compleet setje eeltsokken voor twee voeten aan. Het is de bedoeling dat je de eeltsokken aan de bovenrand openknipt, waarna je je voet erin kunt schuiven. Ik leg alvast een handdoek op de vloer en neem eerst een warme douche van een kwartier om de huid van mijn voeten al wat weker te maken en voor te bereiden op de behandeling met eeltsokken.

Na de douche schuif ik mijn voeten in de eeltsokken. Het valt direct op dat mijn relatief grote voeten (maat 45!) er zelfs in passen. Dat is een enorme meevaller. Met een bijgeleverd stukje tape plak ik de eeltsokken stevig vast, zodat alle gel goed in aanraking komt met het eelt.

Eeltsokken van Action passen

Voor een extra goed contact trek ik een gewone sok over de eeltsok aan. Nu is het een kwestie van wachten. Ik zet mijn stopwatch op drie uur (ook al is de aanbevolen tijd 2 uur). Ik ga voor maximaal resultaat, omdat de laag eelt bij mij vrij dik is.

Werken de eeltsokken van Action echt?

Het is een vrij lange zit, maar na drie uur is het tijd om de eeltsokken weer uit te doen. Ik was mijn voeten onder een warme waterstraal en droog ze goed af. Alles voelt al wat zachter aan, maar het echte resultaat van de Action eeltsokken laat natuurlijk nog even op zich wachten.

Foto’s resultaat Action eeltsokken

Meer resultaat met een voetenbad na de behandeling met eeltsokken van Action De dagen na de behandeling met de Action eeltsokken neem ik elke dag een voetenbad van een kwartier. De eerste week zie ik eigenlijk nog niets gebeuren, maar de achtste dag vallen me de eerste schilfers op.

De dagen daarna is het resultaat steeds beter te zien! De Action eeltsokken (Footsteps eeltsokken) werken echt! Ik ben al erg blij met het resultaat en tot drie weken lang blijft het eelt van mijn voeten loslaten.

Eeltverwijderaar Action

Eelt van hak verwijderen

Vooral na het nemen van een voetenbad en het afdrogen van je voeten zie je de vellen losraken. Ik heb het proces wel iets geholpen door bij het afdrogen een beetje met de handdoek te ‘schuren’. De schilfers vind je dan terug op de vloer van de badkamer of douche.

Geen pijn of irritaties

Tijdens het gebruik van de Action eeltsokken heb ik geen last gehad van huidirritaties of andere ongemakken. Omdat ik ze drie uur aanhield, was het hoogstens een lange zit. Lopen met eeltsokken aan is namelijk niet zo’n goed idee, kwam ik achter ;)

Het gebruik van de Action eeltsokken doet geen pijn, ook niet in de dagen en weken na de behandeling. Ik ben helemaal enthousiast over deze goedkope eeltsokken en ga ze zeker nog eens gebruiken om mijn voeten eeltvrij te houden.

Alle probleemgebieden met eelt op mijn hak en andere plekjes waar een duidelijke verharding door eelt zat, zijn nu helemaal zacht met de 'originele huid' en voelen echt fijn aan. Geen lelijke voeten meer en ook weer gevoel erin. Ik raad het iedereen aan om te proberen als je het eelt op je voeten niet mooi of zelfs vervelend vindt!

Tips voor het beste resultaat met de eeltsokken van Action

Eeltsokken Action kopen of niet?

Ik ben in ieder geval heel enthousiast over de eeltsokken van Action. Ze werken goed en ik geniet nog elke dag van eeltloze voeten. De huid is nog steeds zacht en voelt super aan. Geen harde plekken of donkere randen meer. Het is echt opvallend wat een beetje aandacht voor voetverzorging doet. Kortom, aanrader dus!

Waar kun je de eeltsokken van Action kopen?

De Action eeltsokken vind je uiteraard in de schappen van de Action, maar helaas zijn ze bij veel winkels lang niet altijd op voorraad. Ook kan ik me voorstellen dat je het een gedoe vindt om er helemaal voor naar de winkel te moeten, of voel je zelfs een beetje schaamte om eeltsokken af te rekenen bij de kassa. Heel begrijpelijk!

Ook al is het niets om je voor te schamen, maak het jezelf gemakkelijk en koop dezelfde eeltsokken van de Action gewoon online. Bij Action verkopen ze namelijk de Footsteps eeltsokken, die je ook bij bol.com in het aanbod vindt.

Toegegeven, ze kosten online een paar euro meer, maar daar heb je heel veel gemak voor en ze meestal de volgende dag al in huis. Om de kosten hoef je het niet te laten en het resultaat is het waard!

Beste tip tegen eelt is een elektrische voetvijl
Scholl elektrische voetvijl

Gebruik je toch liever geen eeltsokken? Dan is een elektrische voetvijl de ideale oplossing. Ik gebruik hem zelf ter aanvulling op de behandeling met eeltsokken. Vooral de elektrische voetvijlen van het merk Scholl zijn effectief. Professionele pedicures gebruiken hem ook. Scholl is een bekend merk en maakt betrouwbare en veilige voetverzorgingsproducten van hoge kwaliteit.

Voor nog geen drie tientjes heb je er al een in huis. Een echte aanrader dus! Hebben? Bekijk en koop de Scholl elektrische voetvijl op bol.com.